SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ALINGSÅS TENNISKLUBB
Sedan 1919

Om Alingsås tennisklubb

Alingsås Tennisklubb bildades redan 1919. Vår verksamhet bygger på våra ledord "Tennis för alla" och vi har knappt 500 medlemmar från fem år upp till närmare 100 år. Merparten av våra medlemmar spelar tennis regelbundet och många barn och ungdomar från ATK deltar i tävlingsspel. Vi har även serielag på flera nivåer och ATKs A-lag spelar i division tre. 

ATKs verksamhet bygger på engagemang från våra medlemmar, medlemmars familjemedlemmar, sponsorer och andra frivilliga som hjälper oss att utveckla vår förening. Vi har ett fåtal anställda i föreningen. Det är våra två huvudtränare Marcus Järrebring och Sam Karlsson samt våra lokalvårdare Orhan och Gjulten Sakib. Dessutom har vi flera duktiga ungdomstränare. 

Alingsås tennisklubb ligger i Nolhaga, mitt i centrala Alingsås, och har fyra inomhusbanor med hard court och fyra utomhusbanor med grus. 

 

Vill du komma i kontakt med Alingsås Tennisklubb kontakta oss på info@alingsastk.nu 

 
Våra sponsorer