Hoppa till sidans innehåll

Falkenberg 2011


Annelie berättar om träningslägret

Lägret var riktigt roligt! Go stämning, go träning, goa tränare, bra tennis och fint Hotel! Det var från fredag morgon till lördag eftermiddag. Rätt kort men vi hann med mycket ändå.

Vi hade fyra olika tennispass och två fyspass. Bra träning på bra utebanor.
När vi kom fram till Falkenberg efter att ha åkt minibuss i 1 timma och 45 minuter, så skulle vi träna två timmar tennis. Riktigt bra tennisbanor faktiskt. Efter första träningspasset så checkade vi in på hotellet och sedan åt vi lunch. Go mat och fräscht hotel. Senare spelade vi 1 timma tennis och tränade fys på stranden bakom hotellet. Riktigt jobbig fys, men efteråt kändes det gött. Vi spelade även lite fotboll på stranden. Kul!

På fredagskvällen hade vi kubbtävling på stranden bakom hotellet, samt fyrkamp inne i ett konferansrum på hotellet. Alltid lika kul och socialt. Runt halv 11 på fredagskvällen gick brandlarmet. Alla sprang ner till lobyn. Vi undrade såklart vad som hade hänt. Brandbilen kom. Tydligen så hade någon tänt en cigarett eller liknande på ett rum så brandlarmet hade börjat tjuta. Så inget brann upp som tur var. På morgonen så ringde alarmet klockan åtta. Vi åt frukost och kl 10 skulle vi träna 1 timme tennis och en halvtimma fys. Klockan 12 checkade vi ut från hotellet, sedan åt vi. Klockan 14 tränade vi 2 timmar tennis med matchspel. Efter det duschade vi och åt glass vid kiosken. Det förtjänade vi allt! Sen bar det av hemåt!

Riktigt kul läger. Bra tennisträning med variation och roligt sällskap. Skulle inte tacka nej till att göra om allt igen, inte ens till fysen!

//Annelie Erlingstam


Hela det glada gänget som var med på Falkenbergs-lägret förutom Peter som fick ta bilden

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:11 Skribent: Marcus Järrebring

imageiutud.png

 

imaged1gg.png

 

image8b48p.png

imagekcrd.png

imageb17gq.png

image8r2jq.png

imagevgunk.png

image8bkfw.png

imagegd7a.png

image6yc6.png

imagewe5ac.png

imagej7pkp.png

imageh06v.png

imagecgw4.png

image49m9.png

Medlemsinfo

 

 Postadress:
Alingsås TK - Tennis
Nolhaga allé
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322636006
E-post: This is a mailto link