Nyheter från SDF

Svenska Tennisförbundet Väst kallar till ordinarie årsstämma lördagen den 2 april kl. 09:30 att genomföras på Quality Hotel i Vänersborg.

Det är dags att rösta på årets Fair Play utmärkelse 2021. 4 mycket duktiga Region spelare har blivit nominerade. Nu kan du avgöra vem som ska ta hem slutsegern.

Smittspridningen i landet ökar kraftigt. Under måndagen meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten att avrådan för större tävlingar och läger förlängs åtminstone t.o.m. 31 januari

Under den senaste tiden har Coronan ökat vilket har inneburit att Folkhälsomyndigheten har varit tvingade att utöka restriktionerna.

Regionläger med glädje

(2021-12-08 12:00)
Under helgen arrangerade Svenska Tennisförbundet Väst regionläger för våra 10 åringar.

Under helgen genomfördes den andra och avslutande delen av TGU 1.

Nu kommer ett tillfälle som inte får missas.  Nu finns det möjlighet att utbilda våra medlemmar till duktiga funktionärer. Eller bara lära sig tennisens regler så att man får en bättre känsla utav vad som verkligen gäller.

Elitserie tennis i Väst

(2021-10-25 18:47)
Lidköpings Tennisklubb erbjuder fribiljetter till Elitserien för damer. Det gäller vid klubbresor!

Lidköpingsgymnasiet erbjuder två besöksdagar där man får besöka skola, tennishall och få ytterligare information av tränare och skolpersonal. Besöksdagarna är 16 och 30 november.

Nya Värmländska tränare

(2021-09-27 11:05)
I helgen genomfördes andra helgen av TGU 1 i Hammarö.

Under helgen avgjordes Pirres Pokal och Sofias Cup i Norrköping.

Thrillern i Borås

(2021-09-06 12:35)
På söndagen spelades utbytesmatchen mellan SvTF Väst mot SvTF Göteborg i Borås. Det skulle bli en rysare ända in i slutminuterna och inte ens Hitchcock skulle kunna skapa mer spänning.

Förra helgen avgjordes Regionmästerskapen utomhus på tre orter.

Västserien

(2021-07-14 11:42)

Under veckan har riksfinalen i Next Generation avgjorts. Som vanligt blev det en stor tennisfest för alla.

E-post: info@alingsastk.nu