Skanska försvarade titeln

25 FEB 2020 09:44
Årets upplaga av ATK´s lagserie är färdigspelad. För tredje året i rad står Skanska som segrare efter finalvinst mot The Smashers.
  • Skapad: 25 FEB 2020 09:44

I den inledande dubbeln vann, The Smashers Peter Jensen och Peder Nilsson första set på ett övertygande sätt, i andra set fick Skanska, Peter Fahlström och Krister Petersson fart på spelet och lyckades vända till vinst med 2-1 i set. När Krister sedan ganska snabbt vann sin singel mot Peder var matchen avgjord och endast ett set behövdes spelas mellan Peter Jensen och Björn Ryberg där Björn vann i tiebreak 7-4.

Prestigemötet i uppflyttningsmatchen slutade med seger till Team Ängabo, Mats Persson och Hubert Malmström, som nästa år spelar i förstadivisionen. Team ATP, Anders Martinsson och Tommy Stenson, förlorade dubbeln och när sedan Anders fick ge sig mot Mats hjälpte det inte med seger för Tommy mot Hubert. De gamla mästarna får nu ta nya tag i andradivisionen.

Efter prisutdelning och mingel följde sedan middag på Momenti där de flesta av deltagarna i lagserien deltog.

Vi tackar årets sponsorer:

Alingsås Tennisklubb
Sam´s Tennisshop