Ryberg mästare i Julhandicapen

12 JAN 2022 10:15
Björn Ryberg tog hem sin andra singeltitel i ATK´s och Sparbankens Julhandicap, detta efter en tuff final mot Hubert Malmström som slutade 6-3 3-6 6-3.
  • Skapad: 12 JAN 2022 10:15

I dubbelklassen gick far och son Magnus Olofsson och Lukas Ramér Olofsson segrande. Efter stentuffa matcher med en del handicap i både kvart och semifinal blev tyvärr bröderna Ole och Joen Windahl tvungna att kasta in handduken i finalen.

I Damdubbeln blev det nästan samma visa då paret Rissa Ruiz och Josefin Eriksson hade en tuff kvart och en lite enklare semi men som i till slut fick lyfta pokalen utan spelad match då Pernilla Gustafsson Thor och Jelena Dimitrijevic inte kunde fullfölja turneringen.

Generationsdubbeln spelades dock klart och här kunde Elin och Björn Ryberg ganska komfortabelt spela hem klassen efter finalseger över Oliver och Stefan Svedberg. Segersiffrorna i finalen skrevs till 6-4 6-2.