OBS! Nytt bokningssystem!

23 JUL 2022 11:04
Vårt nuvarande bokningssystem BokaTennis har blivit uppköpt av Playtomic som är Europas största bokningssystem för racketsporter. Den 27:e juli byter ATK till Playtomics system. Läs här vad du som spelar tennis hos ATK behöver göra.
  • Uppdaterad: 23 JUL 2022 11:04

Playtomic skiljer sig lite från BokaTennis och här kommer viktig info inför bytet till Playtomic.

1. Ladda ner appen Playtomic på Google Play eller i App Store.
2. Registrera dig. Du loggar in i appen med e-post och lösenord. (ATK syns inte i appen ännu, kommer först den 27/7.)
3. OBS VIKTIGT! Du ska kontrollera att du har samma e-postadress inlagd i BokaTennis som den du registrerar i Playtomic. Gå till Mitt konto. Välj Mina uppgifter. Ändra e-postadressen om det inte stämmer. Inför bytet skickar vi över en fil till Playtomic med alla uppgifter från de som är registrerade i BokaTennis. Om e-posten inte stämmer kommer Playtomic inte kunna koppla ihop kontona.
4. Saldot från BokaTennis kommer att föras över till Playtomic automatiskt om du har lagt in rätt e-postadress. Det kan ta någon vecka efter bytet innan pengarna kommer in på kontot.
5. Tider som du har bokat i BokaTennis efter bytet kommer vi att flytta över till Playtomic.
Fram till 26/7 bokar man på det gamla sättet och från 27/7 bokar man via Playtomic.
6. När vi startar importen av vårt tidigare klubbregister till Playtomic får ni en e-postavisering, det är inget som ni behöver agera på.
7. Är något oklart så kontaktar du oss på This is a mailto link

Vi önskar er en fortsatt fin sommar med mycket tennis!

Alingsås Tennisklubb

Skribent: Claudia Nilsson Sanchez