Följ sidan "Damdubbelbubbel"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Damdubbbelbubbel

Supervälkomna att anmäla er till DamDubbelBubbel!

21 februari från klockan 17.00-20.00

Konceptet är enkelt! 16 glada tjejer/damer/tanter träffas för att spela dubbel i olika konstellationer, äta lite god mat/snacks tillsammans samt skåla i lite bubbel. Syftet är att vi ska ha en härlig och trevlig eftermiddag/kväll tillsammans.

Det blir dubbelmatcher med lite olika konstellationer med lite paus emellan som avslutas med middag och lite bubbel!

Pris 275 kr (priset avser 16 glada deltagare) i priset ingår tennistid, snacks, mat samt två glas bubbel.

Anmälan via formulär som finns här:

Minimikrav vad gäller tenniskunskaper är att man ska kunna serva och i alla fall oftast returnera bollen med valfri spelstil.

Inga nyheter är skapade

Cervera 2