Äntligen dags för Damdubbelbubbel!

07 MAR 2022 17:17
Efter ett långt uppehåll på grund av pandemin är det nu äntligen dags för Damdubbelbubbel igen!
  • Uppdaterad: 07 MAR 2022 17:17

Dag: fredag den1 april
Tid: 16.30-19.30

Konceptet är enkelt! 16 glada tjejer/damer/tanter träffas för att spela dubbel i olika konstellationer, äta lite god mat/snacks tillsammans samt skåla i lite bubbel. Syftet är att vi ska ha en härlig och trevlig eftermiddag/kväll tillsammans. Det blir dubbelmatcher med lite olika konstellationer med lite paus emellan som avslutas med middag och lite bubbel!

Pris 275 kr (priset avser 16 glada deltagare) i priset ingår tennistid, snacks, mat samt två glas bubbel.

För frågor/anmälan/glada tillrop vänligen kontakta Hanna Hellström, This is a mailto link. Det är först till kvarn som gäller men medlemmar i ATK kommer att prioriteras. Ange ev. specialkost.

Minimikrav vad gäller tenniskunskaper är att man ska kunna serva och i alla fall oftast returnera bollen med valfri spelstil.

Skribent: Claudia Nilsson Sanchez