Tennisavslutning 2019

29 MAJ 2019 17:09
Tisdagen den 28 maj hade ATK sin traditionella sommaravslutning och vädrets makter var på vår sida som sig bör även om det var lite kylslaget.
  • Skapad: 29 MAJ 2019 17:09

Som vanligt var det rundtennis (barnen vann såklart mot föräldrarna), tipspromenad, fika och diverse prisutdelninger. Drygt 100 personer fanns på plats och från styrelsen hälsade Marie Andreasson alla hjärtligt välkomna.

Sedan var prisutdelning för tipspromenaden. Segrade i år på vuxenpromenaden gjorde Jesper Fahlström och Hampus Thyni som hade samtliga rätt och på barnfrågorna Linn Gustavsson och Alice Jiveland som kunde stoltsera med 11 rätt av 12 möjliga. Närmast på utslagsfrågan kom Daniel Hultberg och Jessica Franzén som gissade på 222st bollar. (rätt svar var 227st)

Efter detta berättade Sam lite om klubbens verksamhet och sen var det prisutdelning för Tennisskolan och Tennisakademin.

Nova Jägsten tilldelades årets träningspris och Jakob Östbye fick det fina Fair Play priset på Tennisskolan.

På Tennisakademin gick träningspriset till Peter Mårtensson och Fair Play priset tilldelades Sofia Rohrmüller.

Sist men inte minst berättade "Bankett-generalen" Jerker Mårtensson lite om det kommande firandet av klubbens 100-årsjubileum.