Lagserien kickar igång

13 OKT 2016 18:48
  • Uppdaterad: 13 OKT 2016 19:04

Nu är det äntligen dags att, som många har längtat efter, dra igång årets upplaga av ATK´s lagserie. Lagserien är till för tennismotionärer som är ute efter matchspel. Varje lag måste bestå utav minst två spelare och matcherna avgörs i form av två singlar och en dubbel. Dom enskilda matcherna startar på 2-2 i varje set och ett eventuellt tredje avgörande set spelas i form av ett matchtiebreak. Serien fungerar som sådan att varje lag möter varandra en gång och de som sedan befinner sig i toppen efter seriens slut avancerar till slutspel.

Vi hoppas att kunna dra igång under november, så att alla kommer i fin form till “Julhandicapen”.Vi tror på ett stort intresse och kanske några nya lag inför årets upplaga så tipsa gärna bekanta om serien.

Anmäl er senast 20 oktober till This is a mailto link el. This is a mailto link
Skribent: Marcus Fahlström