Carl berättar om lägret

02 MAJ 2017 10:14
Vi hade ett riktigt roligt läger i Falkenberg med mycket tennis och fys. Vi hade bra träningar, tränare, stämning och ett jättefint hotell. Lägret varade från fredag förmiddag till söndag eftermiddag.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2017 10:23

Dag 1: När vi hade kommit fram till Falkenberg började vi med att checka in och packa upp våra saker. Efter det tränade vi tennis i två timmar. Det var blåsigt, men härligt att spela på grus igen. Sedan gick vi tillbaka till hotellet, duschade och åt middag. Efter det hade vi fri tid tills det var läggdags.

Dag 2: Klockan ringde 08:00 och det var dags att äta frukost. Efter det hade vi en bra timme tennis och en bra halvtimme med fys. Sedan duschade vi och åt lunch innan vi hade ytterligare två timmar bra tennisträning. Efter det gick vi tillbaks till hotellet, duschade och åt middag. Efter middagen hade vi femkamp i klubbhuset vid tennisbanorna innan vi skulle lägga oss. Det var kul!

Dag 3: Denna dag ringde klockan 07:30 och det var återigen dags att äta frukost. Efter det spelade vi en timme tennis innan vi packade, åt lunch och checkade ut. Sedan spelade vi fotboll på stranden, vilket var väldigt roligt. Efter det gick vi till Klitterbadet (Falkenbergs badhus). Vi badade, klättrade på klätterväggen, spelade volleyboll och bubblade i bubbelpoolen. Som avslutning på lägret köpte vi glass i glasskiosken utanför.

Detta lägret var väldigt uppskattat och vi ser fram emot nästa!

//Carl Böös

Gruppbild