Avslutning

11 JUN 2018 16:15
Torsdagen den 7 juni hade ATK sin traditionella sommaravslutning och vädrets makter var på vår sida som sig bör.
  • Skapad: 11 JUN 2018 16:15

Som vanligt var det rundtennis (barnen vann såklart mot föräldrarna) tipspromenad, fika (grillningen fick tyvärr ställas in då det rådde eldningsförbud) och diverse prisutdelningar. Lite över 100 personer fanns på plats och ordföranden Magnus Thyni hälsade alla hjärtligt välkomna och pratade lite.

Sedan var det prisutdelning för tipspromenaden. Segrade i år på vuxenpromenaden gjorde Carl Böös och Noah Svedberg på 11 rätt av 12 möjliga och på barnfrågorna Rafael och Leandro Tavakol som kunde stoltsera med 12 rätt av 12 möjliga.

Efter detta berättade Sam lite om klubbens verksamhet och sen var det prisutdelning för Tennisskolan och Tennisakademin.

Jonatan Lewin tilldelades årets träningspris och Ozzy Karlsson fick det fina Fair Play priset på Tennisskolan.

På Tennisakademin gick träningspriset till Rasmus Thyni och Fair Play priset tilldelades Peter Mårtensson.