Hampus berättar om lägret

27 APR 2016 16:32
Vi hade ett väldigt roligt läger i Falkenberg med mycket tennis och fys. Maten var bra samt gemenskapen. Vi bodde inne i stan, närmare bestämt på Grand hotel som var jättefint. Lägret började på fredagen och avslutades på söndagen.
  • Skapad: 27 APR 2016 16:32

När vi kommit fram till hotellet så packade vi upp våra väskor och förberedde oss för vårt första gruspass för säsongen.

Första timman var det väldigt blåsigt, men sen så minskade den.

Efter dessa två första timmar så åkte vi till hotellet för att duscha och äta middag tillsammmans.

Senare så blev vi alla lite smått godis/chips sugna så vi åkte till en ica-butik i närheten.

Dagen avslutades med mini-pingisturnering på hotellet.

Klockan 8.00 ringde klockorna och vi drog oss ner för att äta på hotellets frukostbuffé. På förmiddagen stod 1 timma tennis och fys på programmet.

Efter det så åkte vi tillbaks och åt lunch, sen hade vi lite fri tid innan nästa tennispass på 2 timmar. Efter tennisen så drog vi oss ner till stranden för att spela fotboll, vilket var väldigt roligt!

Senare på lördagskvällen efter middagen så hade vi aktivitet i ett konferensrum på hotellet med lite olika lagtävlingar med priser till dem som lyckats bäst.

På söndagen så tog vi åter igen del av hotellets goda frukost för att senare spela vårt sista tennispass för lägret, vilket bestod av matchspel.

Sen åkte vi till hotellet för att packa ihop alla våra saker och checka ut, men innan vi lämnade hotellet så åt vi vår sista lunch tillsammans för att sedan bada på Klitterbadet som en avslutning på lägret som bl.a. innehöll volleyboll och spa.

Detta lägret var jätteroligt med bra tränare och roligt sällskap. Jag längtar redan till nästa år!

//Hampus Thyni

Träningslägret