Damdubbelbubbel

27 SEP 2019 14:10
Supervälkomna att anmäla er till premiären av DamDubbelBubbel! Reservera 18 oktober i kalendern.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2019 14:10

Supervälkomna att anmäla er till premiären av DamDubbelBubbel!

18 oktober från klockan 16.30-19.30

Konceptet är enkelt! 16 glada tjejer/damer/tanter träffas för att spela dubbel i olika konstellationer, äta lite god mat/snacks tillsammans samt skåla i lite bubbel. Syftet är att vi ska ha en härlig och trevlig eftermiddag/kväll tillsammans.

Det blir dubbelmatcher med lite olika konstellationer med lite paus emellan som avslutas med middag och lite bubbel!

Pris 275 kr (priset avser 16 glada deltagare) i priset ingår tennistid, snacks, mat samt två glas bubbel.

För frågor/anmälan/glada tillrop vänligen kontakta Hanna Hellström, This is a mailto link. Det är först till kvarn som gäller. Ange ev. specialkost.

Minimikrav vad gäller tenniskunskaper är att man ska kunna serva och i alla fall oftast returnera bollen med valfri spelstil.

Skribent: Marie Andréasson

Cervera 2