Priser

Priserna gäller per bana och bokad timma från 2011 tills vidare. Betalning skall alltid ske innan bana beträdes. För aktuella priser se ATK´s uthyrningspriser.

För medlem som spelar med icke medlem gäller priset för ”Icke medlem”.

För ATK’s träningselever gäller att två träningselever som ingår i Tennisskolan eller Tennisakademins nivå 2 eller 3, kan spela med varandra gratis under förutsättning att banan är obokad. Det innebär att de måste lämna banan om någon annan bokar banan.

Träningselev som ingår i Alingsås Tennisklubbs Tennisskola eller Tennisakademins nivå 2 eller 3 och som spelar med sin förälder (som också är medlem i ATK) har rätt att boka tiden i barnets namn och därmed spela till den lägre taxan. Är föräldern inte medlem i ATK gäller priset för "icke medlem".

Fuskspel

Spelare som ej avlagt avgift före banan beträds skall genast lämna banan och betala dubbel avgift. Därefter kan spelaren återuppta sin träningstid. Upprepas förseelsen kommer spelaren att krävas på 500kr i straffavgift. Samtliga i styrelsen, samt Sam Karlsson och Marcus Järrebring, har rätt att utkräva betalning enligt ovan. För mer information om hur du bokar bana och hur betalning skall ske läs på "Boka bana".

Arrangerade ATK-tävlingar som överskrider sina bokade tider har förtur för spel. Dubbel ersättning utgår till den som då inte kan spela på sin bokade tid. Administratören reglerar detta genom att uppdatera ert spelkonto.

Medlemsavgifter och förmåner

Medlemsavgiften gäller tills vidare och årsvis, från 1/1 -31/12 oavsett när på året det tecknas.

Knatte (- 10 år) – 50kr/år

Junior (11-18 år) – 200kr/år

Senior – 350kr/år

Familj (2 vuxna, 2 barn) – 800kr/år

Det finns två sätt att betala in medlemsavgiften på. Antingen så betalar du in avgiften på ATK:s bg 452-3304, uppge då namn, adress och personnummer eller också så skickar du en mail till This is a mailto link så skickar vi en faktura till dig.

I medlemskapet ingår:

• Rabatterat utespel under perioden ca 15/5-15/9
  • Rabatt på strötimmar
  • Möjlighet att köpa billigare fasta tider via abonnemang
  • "10-kort" med rabatterat pris (Kan endast köpas på kansliet, ditt spelkonto uppdateras direkt med 1200 kr för som du betalar 1100 kr för.)
  • Rabatt på träningsanläggningen Nordic Wellness (fd.Sportlife)
  • Inskrivningsavgift 150kr för alla medlemmar mot originalpris på 295 kr.
  • Alla som är medlemmar i ATK har från och med nu 20% rabatt vid nytecknade avtal på GULD-Kortet. För alla medlemmar som deltar i vår sk. Tennisakademi gäller 30% rabatt vid nytecknade avtal på GULD-kortet.
  • OBS! Vill man som medlem utnyttna detta erbjudande med sponsrade priser och redan idag har medlemskort hos sportlife måste man säga upp nuvarande avtal o teckna nytt.

Nordic Wellness

För att ta del av medlemsförmånen tar ni er till Nordic Wellness stora anläggning på Lärkvägen 4, tel: 0322-170 21. Där har Nordic Wellness tillgång till namnlistor med alla som tecknat medlemsskap i ATK. Skulle ni inte vara med på aktuell lista hos sportlife, men är medlemmar eller nyblivna medlemmar kontakta ATK så löser vi detta.

Mer information om Nordic Wellness hittar ni på deras hemsida; https://nordicwellness.se/vara-klubbar/goteborg/alingsas/

Fasta Abonnemang

Just nu är kostnaden för de fasta abonnemangen 130 kr/h för A-tid resp 90 kr/h för B-tid. Precis som tidigare gäller att man måste vara medlem i Alingsås TK. För bokning av abonnemang kontakta ATK´s kansli.

Uppdaterad: 2017-04-28 12:52
Skribent: ATK