Hoppa till sidans innehåll

ATK byter till nytt bokningssystem!


Alingsås TK kommer som tidigare meddelats att byta till ett nytt bokningssystem för bokning av tennistider via internet. Detta på grund av att vårt tidigare bokningssystem blivit uppköpt, och inte kommer finnas kvar.

Du som tidigare varit registrerad i vårt gamla bokningssystem "Logibook" har flyttats över till det nya bokningssystemet. Du har samma användarnamn, lösenord och saldo mm som tidigare. Om du glömt av eller inte kan logga in med ditt gamla lösenord klicka här och skriva in din e-postadress så skickas ett nytt lösenord till din e-post och du kan åter logga in.

Det nya bokningssystemet är väldigt likt det tidigare och de fungerar i princip på samma sätt. Givetvis finns några skillnader och nedan beskrivs de vi funnit.

  • Du kan inte boka halva timmar under B-tid. Du kan alltså inte boka 1,5 h längre utan vill du spela mer än 1 h bokar du 2 h.
  • Det nya systemet har krav på personnummer. Vi råder alla er som fått er användare flyttad från det gamla systemet till det nya att gå in och ändra det personnummer som idag finns registrerat på er användare till ert korrekta personnummer. Att ändra sina uppgifter är enkelt och du gör det genom att logga in och sedan klicka på "Dina uppgifter".
  • När du skall ladda ditt spelkonto via VISA / Master Card / Internetbank finns det ett "minsta belopp" på 200 kr som du kan ladda ditt spelkontot med. Detta på grund av att det kostar Alingsås TK en avgift vid varje insättning på detta sätt. Om möjligt önskar vi att du i stället förskottsbetalar till vårt BG 452-3304. Du betalar då in i förskott till ditt eget spelkonto. Det går även att komma in till kansliet och betala kontant. Ange "webbokning" och din registrerade epostadress som meddelande vid inbetalningen, annars kan vi inte verifiera din inbetalning. Vid förskottsbetalning syns inte ditt "saldo" på skärmen förrän administratören har sett din registrering och uppdaterat ditt konto. Detta kan ta någon vecka eller två.


Tennishälsningar

Styrelsen i Alingsås TK

Uppdaterad: 31 OKT 2012 15:36

Postadress:
Alingsås TK - Tennis
Nolhaga allé
44155 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322 - 63 60 06
E-post: This is a mailto link