Boka bana

Välkommen till webbokningen!

Webbokningssystemet är till för dig som vill använda Alingsås TK´s tennisbanor. Systemet erbjuder sökning och bokning av lediga tider direkt via webben. Du kan söka/titta efter lediga tider utan att vara inloggad.

För att själv kunna boka tid via webben måste du ha ett spelkonto. Det kostar inget att Registrera sig och du har inte åtagit dig något. Registreringen tar någon minut. Det går också bra att skaffa ett spelkonto även om du inte är medlem i Alingsås TK.

VIKTIGT!!! Är du medlem i Alingsås TK spelar du rabatterat såväl inom- som utomhus, men innan du kan göra detta måste administratören uppdatera ditt spelkonto så att du får korrekt pris. Innan detta skett är alla som registrerar sig inlagda som ej medlem. Kontakta kansliet om du är felaktigt kategoriserad.

All nödvändig information och hjälp finns här.

Regler

För att kunna använda Alingsås TK´s webbokning och dess tjänster krävs en inloggning från en registrerad användare. Missbruk av bokningstjänsten leder till omedelbar avstängning. Alingsås TK har ej någon skyldighet eller kan ej sättas i skuld för några anspråk om uteblivna bokningar på grund av tekniska problem, felaktigt användande eller missbruk av bokningstjänsten.

Fuskspel

Spelare som ej avlagt avgift före banan beträds skall genast lämna banan och betala dubbel avgift. Därefter kan spelaren återuppta sin träningstid. Upprepas förseelsen kommer spelaren att krävas på 500kr i straffavgift. Samtliga i styrelsen, samt vår tränarstab har rätt att utkräva betalning enligt ovan.

Den summa du har köpt speltid för finns på ditt spelkonto och betalas INTE tillbaka tex vid avslutande av spelkontot. Summan finns på ditt spelkonto och kan när som helst användas av dig för att boka och betala tid för tennisspel.

Bokning sker med minimum av 1 h intervall. Enligt reglerna går det INTE att avboka eller ändra tider de sista 2 timmarna innan bokningens start.

Bokning av tennistider (inne & ute)

Strötimma A-tid (vard. 15.30-21.30, helg 07.30-21.30) B-tid (övrig tid)

• Bokad utetid ersättes EJ med inomhustid vid tex regn, utan ny bokning inomhus måste ske.
  • För medlem som spelar med icke medlem  (dvs EJ MEDLEM i ATK), gäller priset för ”Icke medlem”. Registrering av ny användare skall då ske och banan skall bokas i icke medlems namn via bokningssystemet.

Abonnemangstid och möjligheter till avbokning.

Ni som har köpt stående abonnemang kan avboka er tid för ett unikt speltillfälle om ni vet med er att ni inte kommer kunna spela på denna tid. Om ni avbokat er abonnemangstid finns möjlighet att den blir uthyrd till annan spelare. Om så sker kommer ni att få tillbaka hälften av vad speltiden kunnat hyras ut till (olika för A- resp B-tid) insatt på ert spelkonto under förutsättning att ni kontaktar ATK via e-post, This is a mailto link och meddelar NÄR er tid blivit uthyrd och till VEM.

Ansvaret att informera ATK om att tiden blivit uthyrd och därmed få pengar insatt på sitt spelkonto ligger på abonnemanginnehavaren.

Betalning av tid

Betalning av tid kan ske genom:

1. Betalkonto
Du betalar varje bokning med ditt betalkort. Klicka bara på en ledig tid och följ programmet till sidan där du anger kortnummer mm. Snabbt och säkert.

2. Förskottskonto
Du kan även sätta in pengar genom att förskottsbetala. Du betalar då in i förskott till ditt eget medlemskonto. Betala in via betalningsfunktionen på bokningssidan  eller via bankgiro BG 452-3304. Det går även att komma in till kansliet och betala kontant. VIKTIGT! Ange ”Kontoinbetalning för webbokning” och din registrerade epostadress som meddelande vid inbetalningen, annars kan vi inte verifiera din inbetalning.

OBS! Vid förskottsbetalning syns inte ”Fyll på ditt saldo” på skärmen förrän administratören har sett din registrering och uppdaterat ditt konto.

Spelare bör inte ligga på minussaldo på sitt spelkonto då detta påverkar klubbens finanser. Om spelare har lägre än max tillåten kredit går det inte ens att boka tennistid från saldo. De spelare som har saldo mindre än 0 får regelbundet automatiska mailpåminnelser att betala in sin skuld. TIPS! Sätt därför gärna in en större summa som du sedan kan spela för framöver.

Gå direkt till webbokningen eller registrera dig genom att klicka här.

Kontant betalning / Udda tillfällen

I vissa fall såsom vid seriespel, turneringar, abonnerad tid eller liknande kan man inte boka bana och speltid via bokningssystemet men banor kan ändå vara lediga. Då går det bra att spela men betalning skall ske via kuvert med namn på samt vilken tid och bana som pengarna gäller för. Detta lämnas i kansliets brevfack vid bokningsdatorn. Betalas inte tiden räknas det som fuskspel och hanteras på så sätt.

Vid regn

Om mer än hälften av din speltid "regnat inne" får du pengarna tillbaka. Ta dig till ATK´s kansli och meddela administratören. Då uppdaterar vi ditt spelkonto med den summa du betalat och du kan använda summan till bokning av ny tid.

OBS! Bokad utetid ersättes EJ med inomhustid vid tex regn, utan ny bokning inomhus måste ske.

Aktuellt pris för banhyra finner du här.

Uppdaterad: 2017-02-03 12:14